This seed will grow with the rain.

Posted on desember 18, 2013

0


Dette er en låt jeg skrev rett før jeg dro til på en reise til Spania som endte helt annerledes enn hva som var planen. Jeg reiste først 14 dager rundt i Spania fra Madrid-Barcelona-Malaga-Sevilla-Cordoba-Toledo-Madrid og skulle ta flyet tilbake fra madrid etter denne 14 dagers omreisen i Spania. Jeg manglet en euro for å få betalt drosjesjåføren, måtte finne minibank, mange av minibankene på madrid flyplass virket ikke, når jeg fant en som virket fikk tatt ut de siste pengene jeg hadde igjen og kom meg tilbake til drosjesjåføren, betalte ham og kom meg til gaten var innsjekkingen lukket for 4 minutter siden. Selv om jeg tryglet og bad når flyet skulle fortsatt stå der i 36 minutter ville de ikke slippe meg på (Ryanair).

Men da jeg stod der på Madrid flyplass, kun med to euro jeg kunne bruke til å ringe Sandvika Kino og si at jeg ikke kunne komme på jobb dagen etter (jobbet som kinomaskinist på den tiden), og en gitar i hendene så var det bare en mulighet.

Det ble en stor kontrast til resten av turen som hadde vært ren interrail, backpacking, party-party fornøyelse, men nå stod jeg der uten penger, uten mat og måtte komme meg hjem på en eller annen måte.

Jeg hadde med meg kamera hele reisen og satt sammen filmer og bilder til en låt jeg har laget som en slags musikkvideo til denne opplevelsen (som jeg vil utdype i en fortelling senere). Denne sangen har jeg selv laget både tekst og musikk til og fikk meg fra Madrid-San Sebastian-Hendaia-Paris-Brussels-Amsterdam-Duisburg-Hamburg-København-Oslo.

This Seed Will Grow With the Rain

instrumental intro
intro solo

vers;
I buried this treasure in the ground, for me not to find
But now the need to uncover my, reason why
Grows a three, from of bad seeds
They ache my scars, which begins to bleed
And all the unholyness in my life, are full of lies
I was dumb, when I went numb
I couldn’t see, the inside of me
but the fire of my desire, grows as my time run out

vers2;
In the factory
An old man his own worst enemy
He write line after line
In a depressed rhyme
About how his eyes
Saw from within his disguise
These ones so full of needs
To water their fertile seeds

ref;
I got numbed I couldn’t feel
I was so dumb to stamp the seal
To shine light down on my way
I cannot stay, I have to runaway
But from a cage or from myself
I won’t be a number on the lowest shelve
Some of us has to much to get done
That we never get overrun

vers;
The mirror scattering on the floor
Once I faced it I ran out the back door
Because I was looking at a stranger
Which also is the origin of my anger
I sedate Myself with my hate
’cause the more I feel I get more and more unreal
Such a tragedy They got lined up in their destiny
To follow that line And work for the hive

vers2;
As they grow they grow rotten inside
And the masochism they no longer can hide
They bleed
Can’t satisfy a need
Of these locked up thoughts
Brave these fallen soldiers fought
We will forever remember their words
As they leave this world

ref;
I got numbed I couldn’t feel
I was so dumb to stamp the seal
To shine light down on my way
I cannot stay, I have to runaway
But from a cage or from myself
I won’t be a number on the lowest shelve
Some of us has to much to get done
That we never get overrun

ref;
I got numbed I couldn’t feel
I was so dumb to stamp the seal
To shine light down on my way
I cannot stay, I have to runaway
But from a cage or from myself
I won’t be a number on the lowest shelve
Some of us has to much to get done
That we never get overrun