Vandremarkering i Oslo for de som trenger det!

Posted on juli 17, 2014

0


Vandremarkering i Oslo for de som trenger det!

young man begging

Vandremarkering i Oslo for de som trenger det!

Vi møtes på Aker brygge kl 14:00 for en hyggelig sammenkomst først, og går gjennom Oslos gater fra Aker brygge til Fattighuset på Grønland. Alle som vil være med gir 50 til 100 kr hver og vi går gjennom Oslo og gir penger til de fattige, som virkelig trenger det! Vi gir ikke penger til organiserte tiggere! Det er en skjult nød i Norge staten prøver å skjule, og der må folket være med på å hjelpe sine egne. Vi skal spre glede til den delen av folket som ligger nede. Vi gir dem penger, snakker med dem og hjelper dem på alle andre mulige måter vi kan. Om folk vil gi mer enn 50 til 100 kroner er selvsagt ikke dette noe problem, men 50 kroner er et minimum man må bidra med.

Du får glede av å glede andre og etter en slik markering så vil mange av de trengende vi hjelper komme seg ett kjempestort steg videre for å både få motivasjon til å hjelpe seg selv i tillegg til hva vi hjelper dem med. Vi holder på så lenge vi kan.

VEL MØTT TIL Å SPRE GLEDE TIL DE SOM TRENGER DET! Mandag d.28. Juli! ❤ 🙂

Facebook event: https://www.facebook.com/events/253432414781010/

Meld deg på, eller bare møt opp, vis din støtte og inviter alle venner du har på Facebook eller i det virkelige liv. 🙂