Filmopptaket fra vandringen gjennom Oslo der vi hjelper de som virkelig trenger det i det norske samfunnet.

Posted on juli 29, 2014

2


 

Filmopptaket fra vår vandring gjennom Oslo der vi hjelper de svakeste i det norske samfunnet 28.07.2014. Vi hører hva de har å si om situasjonen de er i, tigging generelt og den nye loven om forbud mot tigging, rumenere/sigøynere, velferdssystemet i Norge og utrolig mye mer de fleste i det norske samfunnet ikke vet noen verdens ting om. Vi fikk i hvert fall mange til å stråle av glede denne dagen etter at vi ga dem penger, mat, drikke, klær og tepper og sist men ikke minst en lang og koselig prat med alle vi satte oss ned med. Fem av de vi hjalp underveis kunne reise videre etter vår hjelp.

Se hele denne videoen og du vil garantert lære noe nytt om det norske samfunnet og hvordan de svakeste i landet har det, hvem du burde hjelpe og hvem du ikke burde hjelpe.

PS: De første klippene kan ha litt uklar lyd pga. støy osv. Fra 5:33 i videoen starter de interessante intervjuene som virkelig er verdt å få med seg.