Aksjonsgruppe mot fattigdom og hjelmløshet i Norge.

Posted on desember 20, 2014

0


young man begging

Nå er det vinter og de fattige og hjemløse trenger hjelp fra sine medmennesker mest av alt på året. Dette er en uoffisiell gruppe opprettet 20.12.2014 med formål med å aksjonere (markeringer, gave innsamlinger, fakkeltog, utdeling av mat, drikke, penger til fattige, praktiske (lovlige!) aksjoner for å skape reaksjoner i systemet) for å bekjempe fattigdommen og hjemløsheten som regjerer hos en alt for stor del av befolkningen, men blir gjemt under teppet og kun folket kan gjøre noe med dette!

Ny facebook-gruppe: «Aksjonsgruppe mot fattigdom og hjemløshet i Norge!
https://www.facebook.com/groups/1531548383798711/?fref=ts

Meldte inn mange forholdsvis tilfeldige fra vennelisten min jeg kunne tenke meg at vil bidra til et så godt formål som «mot fattigdom og hjemløshet i Norge». Hvis noen finner det ubekvemt å være medlem i en slik gruppe må det bare bety at vedkommende ikke er noen god person og kan fint både fjerne meg fra sin vennelist(er) eller melde seg ut av gruppen i stedet for å klage på at de har blitt meldt inn i et etisk godt, givende og behjelpelig for samfunnet fra privat basis (i stedet for statlig byråkrati og psykisk nedkjøring av de som er de svakeste i samfunnet fra før. Det finnes kun en funksjon å legge til medlemmer i en gruppe på FB, og den gir ikke folk noe alternativ. Om «Ebenezer Scrooge» har ved en feiltakelse blitt lagt ditt: MELD DEG UT! Det er ikke verre.

Håper mange som leser dette, deler videre og legger folk til i gruppen.

Ha en riktig god jul! 🙂 🙂 🙂 ❤ ❤ ❤ 🙂 🙂 🙂

MER INFO?

LES TEKSTEN UNDER:
Nå er det 20. desember og man kan allerede føle at vi beveger oss inn i juletiden. Enkelte stresser over å ha glemt enkelte gaver osv. Helt normalt. Men hva er det julen handler om? Hva har vært felles for både den hedenske Jolablot (jul) feiringen og den kristne versjonen? Blant annet at man har gitt gaver til hverandre og hjulpet de som trenger det mest. Så i den anledning vil jeg minne dere om hva vi gjorde i sommer, for å gi inspirasjon til dere nå i jula: Om å gjøre noe godt for de som trenger det mest, uten å forlange noe tilbake. Se denne videoen her og dere vil forstå hva jeg snakker om (merknad: dårlig lyd første fem minuttene).
Har også planlagt å gjennomføre et nytt slikt prosjekt i slutten av januar-midten av februar en gang. Kan alle som ser dette og vil være interessert i å bli med på en ny vandremarkering gjennom Oslo i slutten av januar/begynnelsen av februar (da det er kaldest) der vi hjelper de fattige og trengende i Norge slik som vi gjør på sommeren her. 🙂

Så vil jeg/vi vært år, en gang på sommeren og en gang på vinteren arrangere «vandremarkeringer for de som virkelig trenger det» som vist på dette dokumentarfilmopptaket fra forrige gang:

EN RIKTIG GOD JUL TIL ALLE SOM HAR GJORT NOE GODT FOR ANDRE I ÅR UTEN Å KREVE NOE TILBAKE I 2014! ❤ 🙂