Anarkistiske leveregler II …eller la oss heller kalle dem rettningslinjer ;)

Posted on januar 19, 2015

0


1757906_f520

Forts. fra https://bjornhalldal.com/2014/12/18/anarkistiske-leveregler/…10. Aldri ha sinne i sinnet…

11. Hjelp din nabo og oppsøk din nabo for å få hjelp til det du trenger. Man gir og man tar, slik går verden rundt.

12. Gjør en god gjerning du ikke får noe tilbake for, bortsett fra gleden over å gjøre den hver dag.

13. Vi lever i en kapitalistisk verden som du kan omgjøre til noe annet i sinnet ditt. Si at: 100 lappen din er et kjøttstykke. Røykpakken du får for den er en byttehandel, ikke nødvendigvis en økonomisk transaksjon. Om man tørr å se litt annerledes på det.

14. Boikott og jobb aktivt imot investor- og sentralbanker på alle måter du kan. Goldman-Sachs er et fint sted å starte. Investor- og sentralbanker er verdens største maktmonopol som igjen finansierer media, hollywoodfilmer (propaganda!) over hele USA og EU (EUs Rothschild «omtrent-aldri-omtalt-av-media-sentralbank». http://beforeitsnews.com/banksters/2012/06/german-police-march-against-rothschild-european-central-bank-2323241.html

15. Lær å leve i ett med naturen. Spis det du kan fra naturen. Lær deg alt du trenger å kunne for å overleve i naturen på alle mulige måter i alle mulige temperaturer, og i alle mulige klimaer.

16. Gjør en forbedring for deg selv hver dag. Du må kunne leve alene som anarkist. Du er en ensom ulv, men ofte sammen med en flokk av likestilte. Hver morgen kan du tenke at dette er den første dagen i resten av ditt liv. Kanskje det blir din siste. Så gjør den god. 🙂

17. Måtehold er også viktig for anarkister i en tid der vi fråtser i oss alt på usunn mat, alkohol og andre rusmidler. Det skal ikke eksistere regler for slikt, men du får klar beskjed fra en god venn når du mister kontrollen. Ting vil ikke kunne fungere om folk ikke kan ta vare på seg, eller får hjelp av sine venner og familie til den hjelpen man trenger. Staten bruker folk som ber om hjelp som rene objekter, så prøv å få hjelp av venner og familie om du har problemer istedet for å oppsøke staten, og lev med måtehold og sunnhet slik at du raskere er i stand til å kunne hjelpe deg selv igjen. Medmenneskelighet er viktig på alle plan av et samfunn uansett bakgrunnsideologi.

18. Lær deg all slags sopp, selv om det er giftige. Alle sopper har et formål som kan brukes som f.eks som legemidler. Annen sopp kan brukes til mat.

19. Kun bruk voldelige midler i selvforsvar eller hvis nødvendig som en form for straff men dette kan ikke fungere sammen med norsk lov og da må det ikke bli en straff som er verre enn forbrytelsen som har blitt gjort urett mot deg eller en bekjent.

20. Dette er ikke fra meg, men fra Politimester Bastian som har skrevet den øverste av dem alle.

10702085_10152867846399413_5343599632528319177_n (1)